fbpx

A te étrended, a te egészséged

Ahhoz, hogy egészséges életet élhess, elengedhetetlen a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás. Ezért személyre szabott táplálkozási tanácsadással segítek az új, egészséges életmódod kialakításában ha táplálkozással összefüggő betegséggel vagy várandósság alatti táplálkozási nehézséggel küzdesz, vagy egyszerűen csak szeretnél egészségesebben élni.
Az étrended felépítése mellett ellátlak azzal a kézzelfogható tudással is, ami ahhoz szükséges, hogy magabiztosan tudd elkészíteni az új recepteket. Megmutatom azt is, hogyan építsd be az életedbe az étrendedet.

Küldetés

Az a küldetésem, hogy minél több embernek segítsek megtalálni az egyensúlyt az egészséges és fenntartható táplálkozás között.
Hiszem, hogy a helyes táplálkozás hozzájárul a mindennapi boldogságunkhoz.
Mindig igyekszem a tudomány megállapításait a gyakorlatba átforgatni és úgy elmagyarázni a pácienseimnek, hogy az a legkönnyebben érthető legyen a számukra. Szeretem, amikor a tanácsadás az egészségügyi konzultáció mellett egy lazább társalgási formává fejlődik, ahol meg tudjuk beszélni a szükséges étrendet teljesen rád szabva. Ehhez pedig bele kell látnom a mindennapjaidba, szokásrendedbe, hogy a számodra leginkább megfelelő megoldással tudjak szolgálni.

Otthonról hoztam

A szüleim mindig az egészséges életmódra neveltek mind az ételek mind a testmozgás területén. Abban, hogy dietetikus lettem, nagy szerepe volt a versenysportolói múltamnak. A felkészülések alkalmával fontos szerepet játszott, hogy mit, mikor, és mennyit eszünk. Ekkor érett meg bennem a döntés, hogy dietetikus leszek, mert ott megtapasztaltam a helyes táplálkozás fontosságát.
A dietetika után élelmiszermérnöki és szakács képesítést is szereztem, mert szerettem volna minél jobban belelátni az élelmiszeriparba, a gyártástechnológiákba, hogy minél pontosabb és széleskörűbb tanácsokkal tudjam segíteni a pácienseimet.
Több éve a BLNCE csapatával dolgozom együtt, cikkekkel, termékekkel, ötletekkel segítve az egészséges életmód kialakítását és fenntartását.
Emellett “Így egyél ha sportolsz és ha nem…” című cikket olvashatod a Mozdulj Középdunántúl magazinban, a “Tudatosan választunk kenyeret” című írásomat az AgrárUnió magazinban.
A DunaTv Ridikül című műsorában pedig kétszer is láthattál.

Televíziós megjelenéseim