fbpx

Hasznos tudnivalók

Időpontfoglalás

Időpontot foglalni minden esetben e-mailben, üzenetben vagy telefonon tudsz.

Mire számíts az első alkalommal

Személyes találkozás alkalmával az orvosi leleteid átolvasása után (amennyiben rendelkezel velük), átbeszéljük a hozott táplálkozási naplódat. Ezután megbeszéljük az étrendedet – közben visszautalva a naplódban szereplő ételekre – átbeszéljük mit miért korrigálunk. A tanácsadás során jegyzetelned nem szükséges, az összefoglalódat 48 órán belül a megbeszélésünk után e-mailben megkapod, a személyre szabott receptekkel együtt.

Amennyiben online beszélünk, akkor az orvosi leleteket és a naplódat 24 órával a tanácsadás előtt e-mailben küldd el nekem, minden más úgy zajlik ahogyan a személyes találkozás alkalmával tennénk. Legtöbbször a Google Meet felületet használom, így a foglalt időpontod közvetlenül a naptárodba is bekerül.

A tanácsadás után a táplálkozási napló további vezetése minden esetben javasolt, hogy meg tudjuk beszélni a későbbiek folyamán az esetleges étrendi javításokat.

Amit mindenképpen hozz magaddal

– Orvosi leleteidet

– Táplálkozási naplódat (sablont innen tudsz letölteni) 

– Vércukornaplódat (ha rendelkezel vele)

Helyszín

ATLAS Orvosi és Gyógytorna Központ – 7623 Pécs, Szabó József u. 2. 

*A szolgáltatások alanyi adómentesek
Az időpontodat 48 órával a tanácsadás előtt e-mailben, vagy telefonon tudod lemondani, 24 órán belüli lemondás esetén baleset, egészségügyi krízis vagy nyomós indok hiányában a tanácsadás díjának 50%-át kiszámlázom. Lemondás nélküli meg nem jelenés esetén fenntartom a jogot a tanácsadási díj 100%-ának kiszámlázására.

Megértésedet köszönöm!